KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Mikä on sinulle merkityksellisin blogikirjoituksesi?

Aloin miettiä taas pitkästä aikaa, että mikä mahtaa olla itselleni merkittävin blogikirjoitukseni kautta aikojen. En oikein osaa sitä sanoa. Toisaalta melko varmasti se löytyy blogspotin blogistani aihetunnisteen rakkaus alta!

Mikä on sinulle merkittävin blogikirjoituksesi tai blogijulkaisu oman elämäsi kannalta? Toivon tästä aiheesta vilkasta keskustelua! :)

 

Tässä lopuksi vielä linkki blogspotin blogiini: 

http://kimmofree.blogspot.fi/search/label/Rakkaus

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Vakavista teksteistä se on se jonka miltei jätin kirjoittamatta. Ja jota väänsin viikkotolkulla moraalisesti ja muuten. Ja jonka vuoksi aloitin koko kirjoittamisen. Eli tämä. Mielestäni paras kirjoitukseni nojautui merkittävään ja immersiiviseen elokuvakokemukseen. Muut kuitenkin näyttävät pitävän ja jakavan eniten iskurepliikkejä.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Itse ajattelen, että rakkauden ja rakastumisen käsittely kirjoittamalla on ollut minulle kaikista hyödyllisintä. Toki myös jotkut asiapitoiset kirjoitukseni ovat olleet merkityksellisiä minulle kuten esimerkiksi kirjoitukseni nimeltään "identiteettikriisi".

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Merkityksellisyyttä on monenlaista. Jos ottaa kriteeriksi kirjoituksen elinkaaren blogisivustossa, niin vielä viisi vuotta julkaisun jälkeen tasaisen varmasti lukukertoja kerää tämä kirjoitus.

http://kaunaherra.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82286-n...

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tuure, joo toki usein yleisöä kiinnostavat kirjoitukset ovat eri kirjoituksia, joista itse on eniten ylpeä.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Minä en ole mistään kirjoituksestani ylpeä, mutta joitakin ajatuksiani pidän ihan hyvinä. Onhan sekin jotain:) Koen olevani parhaimmillani juuri lyhyissä kommenteissa, kun blogin kirjoittaminen taas menee aina enemmän tai vähemmän lonkalta, joka ei tietysti ole tuloksen kannalta hyvä. En korjaile jälkeenpäin mitään ja niinpä kielikin on sitä sun tätä - virheitä pukkaa. Kuvia sen sijaan valitsen hartaasti.

Selailin blogejani ja tämä tuli lähinnä vastaan, joka minua itseäni aiheena kiinnosti.

Pitäisi vielä joskus tehdä tästäkin kiinnostavasta aiheesta parempi versio. Tosin harkiten sanoja pyöritellen tulos voi olla myöskin liian paperinmakuinen, eikä sitä kukaan viitsi edes lukea, tai vielä vähemmän kommentoida. Kommentoinnit eli aiheesta keskustelut ja väittelyt ovatkin yleensä minusta blogien kivointa antia.

http://zzz333.puheenvuoro.uusisuomi.fi/174190-pahu...

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Joskus voi olla kommenteihinkin tosi tyytyväinen tosiaan.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Ylipäätään minusta kommentoinnit ovat blogien suola. Täälläkin on monia kirjoittajia, jotka eivät juuri koskaan kirjoita itse blogeja, mutta kommentoijina ovat aktiivisia, nokkelia ja viisaita kommentoimaan muiden kirjoituksia.

Usein he vasta tekevät blogeista lukemisen arvoisia. Blogi on usein pelkästään hyvä alustus hyvälle dialogille.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #16

Kommentit ovat tosiaan se syy jonka vuoksi kirjoitetaan, jos ei olisi kommentteja tuskin monikaan jaksaisi mitään kirjoittaakaan. Hyviä kommentaattoreita on paljon, mutta parhaat mielestäni ovat Seija Nylund ja Juha Kuikka.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #17

Olen samaa mieltä kommenttikeskustelun tärkeydestä ja ihan oman mielenterveyden kannaltakin on kiva saada kommentteja, vaikka ei olisi ollenkaan samaa mieltä kommentoijan kanssa! :)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #17

Ari, veit sanat suustani. Ajattelin jo etukäteen samoja nimiä, mutta en halunnut niitä julki tuoda, jos jollekin tulisi siitä vain paha mieli.

Käyttäjän Jukka Konttinen kuva
Jukka Konttinen

Ammatikseen provoava Tuomas Enbuske kirjoitti, että "yhtäältä - toisaalta" tyyliset pohdinnat eivät tehoa. Artikkeliin pitää valita näkökulma ja siihen särmää. Lue = yksipuolinen ts. yksisilmäinen näkemys.

Vaikka sillä saisi mediahuomiota, niin se ei ole kuitenkaan rehellistä. Ja kun tekee paljon töitä yhtäältä-toisaalta kirjoituksen parissa, se voi olla itsestä erinomainen, mutta lukijoilta menee ohi ehkä täysin.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Itse ajattelen että olen keventänyt henkistä painetta joillakin kirjoituksillani merkittävästi ja siksi koen rakkausaiheiset kirjoitukset hyvin merkityksellisiksi oman elämäni kannalta.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Käytännön vinkit elämään ovat minustakin tosi hyviä lukijoillekin ja itse voi ajatelle: "jes, mää osaan tän!" :)

Minna Hänninen

Leivon ja laitan ruokaa todella harvoin, joten ehkä siksi ruokablogi tuli mieleeni. Olenkin aina ihaillut ja jopa kadehtinut heitä, joilla on rakkaus ruuanlaittoon tai yleensä siihen mitä tekevät. No, tulihan se rakkausteema tässäkin esiin :)

Käyttäjän mattiosaisa kuva
Matti Säisä

Kirjoitan blogiani, (http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/) lähinnä omaksi ilokseni. No onkohan tuo ilo nyt ihan oikea sana tässä mutta olkoon. Melkoista höynpölyä se on kaikki tyyni.

Aika ajoin koen lievää innostusta valokuvaukseen, toki aivan harrastelijapohjalta. Blogi on mukava paikka laittaa kuvia ja kertoilla niistä jotakin.

Perimmäinen syy kirjoittaa lienee yritys hidastaa aivotoiminnan rappeutumista, on pakko pohdiskella edes jotain että voi kirjoittaa.

Tiedä sitten mikä on merkittävin juttu, eniten lukijoita on kerännyt pieni kuvitettu tarina Hattuvaaran kyläkaupasta Ilomantsissa. http://aikani-kuluksi.blogspot.fi/2013/09/hattuvaa....

Mitä tänne (Puheenuoro) olen kirjoittanut merkittävimpänä pidän käsitystäni pienen lapsen oikeuksista. Paljon vastakaikua ei saanut mielipiteeni joka vahvasti näki kodin, isän ja äidin, parempansa kuin laitoshoidon.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Tosiaan blogeja voi käyttää hyvin myös kuvien ja videoidenkin julkaisemiseen. Minulla on muuten vähän sama juttu, että koen eläväni täysipainoisemmin, kun saan purettua ajatuksiani ja kun purkaa ajatukset niin sitten on taas tilaa uusille ajatuksille.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ja paras ja merkytyksellisin on aina viimeisin tai sitten se seuraavaksi tuleva, kaikki muu on menneisyyttä eikä sillä ole mitään merkitystä.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Joskus toivon tätä samaa kuin sinä ajattelet Ari, mutta kaikki lukijat eivät ajattele niin, enkä voi kirjoittajanakaan ajatella aivan samoin. Vaikeaa on arvottaa omia tekstejään.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onneksi omia tekstejä ei tarvitsekaan arvottaa, sen tekevät muut;)))

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #18

Onhan se niin, mutta silti kiva pohtia tätäkin kysymystä! :)

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Eniten huomiota sai blogikirjoitukseni, jossa kerroin kuinka lapsilisiä leikataan - ilman median huomiota (vajaa 8000 jakoa.)

Pidän kuitenkin parhaana bloginani sitä, jossa selvitän, ettei "Matin laudat"-skandaali ollut kiinnostava vaan kuinka Kepu 'pölli laillisesti' yli 200 miljoonan €uron omaisuuden Nuorisosäätiön kautta tai Nuorisosäätiölle - miten sen ottaa. Ikävä, että video josta asia selviää (Silminnäkijä) on poistettu YLEn Areenalta eikä sitä löydy (?) Youtubesta.

Henry

Tämän blogin suosituimmat