KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Älä etsi syitä rakkaudelle!

En voi sanoa tarkkaan, montako kertaa olen elämäni aikana rakastunut, koska kyseessä on määrittelykysymys. Rakastumista ei voi määritellä tarkasti, vaikka voihan sillä tarkoittaa selittämätöntä kiintymystä toiseen henkilöön ja hänelle parhaan mahdollisen elämän toivomista.

Parinmuodostus on joskus eri asia kuin kaikista rakkaimman henkilön löytyminen. Olen ollut tyly joskus noin 10 vuotta sitten ilmeisesti minusta tykänneitä naisia kohtaan, vaikka en ole tarkoittanut sillä mitään pahaa. En ole uskonut, että minulla olisi niin paljon viehätysvoimaa, koska koko elämäni ajan minulle on sanottu ihan kaikkea muuta.

Voi olla, että kukaan ei usko minua, mutta tykkään oikeasti kaikista ihmisistä, jotka ovat tykänneet minusta. Se on tosiasia, että ihastumisia voi olla mielessä rajallinen määrä kerralla. Olen voinut ihastua elämäni varrella myös sellaisiin naisiin, jolloin ihastuskokemuksen voima on mennyt tavallaan hukkaan, vaikka ainahan ihastumisesta jotain saa irti omassakin elämässä. Haluan pyytää julkisesti anteeksi kaikilta niiltä naisilta, joilla on ollut syviä tunteita minua kohtaan enkä sitä vaan ole tajunnut.

Ellinoora laulaa laulussa Carrie, että äidin mukaan ei voi rakastua jos on aina ovi raollaan ja kyllähän siinä sanonnassa paljon totta taitaa olla. Itse en koe, että olisin tehnyt vahinkoa kertomalla julkisesti rakastumisiin elämäni varrelta liittyvistä asioista ja henkilöistäkin. Jos olen päässyt joidenkin ajatuksiin ihastumismielessä, niin lupaan etten ole pettymys. Kunnioitan todella paljon kaikkia ihmisiä joilla on tunteita, koska tiedän miten pahaksi tilanne tunteiden ilmaisuvaikeuden takia voi mennä.

Pitäisi käsittää, että joskus sanaton kosketus vailla koskettamista voi jättää ikuisen jäljen. Minun on vaikea myös käsittää, että jos herätän ihmisissä ja naisissa tunteita, niin se saattaa kertoa enemmänkin siitä, että minusta tykätään niin paljon että minua pelätään. En halua oikeasti viedä keneltäkään tilaa ja olisi kiva kuulla jonain päivänä, että saan sen arvostuksen joka minulle kuuluu, jotta voin palvella rakkaitani vieläkin paremmin.

Halua sen sanoa tässä kirjoituksessa vielä, että en minä sille mitään voi, jos joku nainen rakastaa minua salaisesti eikä hän halua tuoda asiaa ikinä julki. Entä jos tietäisit miten paljon oikeasti olen valmis tekemään rakkaiden ihmisten eteen asioita, niin voisitko armahtaa ajatuksissasi minut ja etenkin itsesi. Ihminen on erikoinen kokonaisuus ja saatamme elämän aikana rakastua ihan selittämättömästi, vaikka minun rakastaminen voi tietenkin olla helposti jopa perusteltavissa. Olenhan minä nimittäin sen verran hyvä mies!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat