KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Yleisurheilun MM-kisat Lontoossa!

Montako mitalia Suomi rohmuaa yleisurheilun MM-kisoista Lontoosta? Jopa miesten keihäässä lienee mitali tiukassa tällä kertaa!

Mun mielestä yleisurheilu on mukavaa seurattavaa, kun loppukilpailut eivät yleensä kestä kovin kauaa. Esimerkiksi satasen pikamatka kestää noin 10 sekuntia. Suomella on tiettävästi juniori-ikäluokissa tulossa kovia tulevaisuuden lupauksia yleisurheilussa, mutta pitää muistaa että juniorikisat ovat suppeamman osannottajamäärän kisoja ikärajoista johtuen.

Itse tykkään että yleisurheilulajit ovat parhaimmillaan todella kiinnostavaa seurattavaa, vaikka muijat eivät olisikaan ihan bikineissä. Tykkäätkö sinä seurata yleisurheilua millä mielellä ja on yleisurheilulla muuten merkitystä sinun elämässäsi? 

Itse pidän yleisurheilua viihteenä ja parhaimmillaan elämyksellisenä katsojakokemuksena kuten moni muukin urheilulaji. Ja vaikka maailmanennätyksiä ei tulisi, niin silti on hieno katsoa kun urheilijat saavat kaikki tehot lähes optimaalisesti irti, jolloin usein puhutaan myös itsensä ylittämisestä urheilusuorituksissa.

Tsemppiä kaikille suomalaisille urheilijoille ja tulevaisuuden staroille yleisurheilussa.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän MarkoAhtiainen kuva
Marko Ahtiainen

Oma ennusteeni ennen kisoja oli kaksi pistesijaa. Toivottavasti olen väärässä ja urheilijamme onnistuvat. Jos urheilijat ei menesty, pitää yrittää jatkossa kehittää yleisurheilua, jotta menestys olisi parempaa.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Osanotto on kans tärkeää ja ajattelen tulevaisuuden olevan suotuisampi suomalaiselle yleisurheilulle.

Käyttäjän ollivaisala kuva
Olli Väisälä

Toivottavasti olet oikeassa ja tulee peräti kaksi pistesijaa.

Tämän blogin suosituimmat