KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Miten monta ihastusta sinulla on ollut?

ELÄMÄNI PARHAAT KOKEMUKSET! 

 

Toivottavasti tästä on kirjoituksestani oli jollekin iloa tai jotain hyötyä tai muuta hyvää!

 

Ihastunein terveisin Kimmo

PS. En ymmärrä että rivoilla ja ikävillä asioilla haetaan huomiota, mutta ihastumiskokemuksia yleisesti hävetään. Itse en näe mitään pahaa ihastumisissani, vaikka vähän jännää tämä tunnustaminen on. Toivon mukaan tämä kirjoitukseni rohkaisee muitakin kuin minua kohtaamaan elämän parhaimman tunteen eli ihastumisen tunteen!

 blush

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Olen ihastunut niin monesti, ettei lukua kannata edes yrittää laskea.

Aivan pentuna saattoi ihastua jopa täteihin, eli ikäero ei haittaa ihastumisia.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei tietenkään ikäero haittaa ihastumista. On minullakin jotain hetkellisiä ihastumisia ollut, mutta ne ovat hieman jääneet taka-alalle pääasiallisista ihastumisistani.

Tietenkin ihastuminen pitäisi määrittää ensin mitä sillä tarkoitetaan kun kirjoitan siitä. Itse määrittäisin ihastumisen siten että pienetkin yhteisiltä hetkiltä vaikuttaneet tapahtumat muistaaa vielä vuosien takaa. Ihastus ikään kuin varastaa ajattelua liikaa, jolloin ihastus voi olla hieman pakkomielteinenkin asia. Kuitenkin ihastuminen on ihanaa, kun näkee kaiken ihastunein silmin ihastumisen tunteen ollessa voimakkaimmillaan.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Itse määrittäisin ihastumisen siten että pienetkin yhteisiltä hetkiltä vaikuttaneet tapahtumat muistaaa vielä vuosien takaa."

Riippuu kai siitäkin missä iässä. Teini-iässä niitä ihastuksia tuli ja meni, ja joskus hengaili kesän, joskus kauemmin.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala Vastaus kommenttiin #3

Meikä on ihastunut ihan erikoisesti aina, koska olen ollut niin estynyt ja ujo. En ole ollut kuin yhden naisen kanssa varsinaisilla treffeille. Sitten voi olla treffejä joita en itse pitänyt treffeinä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund Vastaus kommenttiin #4

Niin no, voihan lähteä siitäkin että lempiä voi monta kertaa, rakastaa voi kerran vaan, niin että jysähtää. Tai mitä nyt kunkin kohdalle sattuukin.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Ihastuminen on esirakkaus,
ensirakkaus on jo toinen juttu,
minä voin olla ihastunut moniin asioihin,
rakkautta voi myös jakaa monille,
onhan äidinrakkauskin jaettava koko,
lapsikatraan kesken.

Oikea rakkaus on lupa heittäytyä,
lempi leiskuen toisen vietäväksi,
rakkaus on silti pyhä tila,
jota ei saa rikkoa,
jos se rikkoutuu on parempi erota,
kuin jatkaa matkaa,
miettimättä,
että mitään ei olisi onnen väliin tullutkaan.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kiitos Ari hienosta runoelmasta.

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Tällaista saa harvemmin lukea täällä vapavuorossa ja tästä ei voi kun tykätä.

Kerran ihastuin kirjeenvaihtokaveriini, vaikken koskaan ollut nähnyt hänestä edes valokuvaa. Sovittiin treffit Helsingin rautatieaseman arpa-autolla ja kun näin millainen tytteli arpa-auton luona seisoskeli, niin lähdin karkuun. Tyttö juoksi minut kiinni ja kysyi nimeäni. Olikin eri henkilö, jonka arpa-autolla näin. Muutama vuosi liikuttiin tämän tytön kanssa yhdessä, käytiin tanssikursseilla ja matkailtiin ympäri pohjoismaita. ASP tilikin avattiin ja suunniteltiin yhteistä tulevaisuutta. Jossakin vaiheessa kuitenkin kasvettiin erilleen ja kaikki tuntui menevän päin prinkkalaa. Minä hankin itselleni toisen asunnon ja muutaman vuoden vietettyäni railakasta poikamieselämää sanoin itseni töistä irti ja muutin toiselle paikkakunnalle.

Rakkautta ensi silmäyksellä:
Pari kuukautta asustellessani uudella paikkakunnalla astuin hissiin jossa oli vihreäsilmäinen hyvin kaunis blondi. Kirjoitin nimeni ja osoitteeni pienelle paperilapulle ja pyysin tätä nuorta naista luokseni syömään. Kerroin että teen mielettömän hyvää ruokaa. Nainen sanoi ettei tiedä tuleeko, mutta jos tulee, niin joskus klo 18.00. Ajattelin ettei varmasti tule, mutta tein kuitenkin kattauksen kahdelle. Ovikello soi ja se oli sillä sinetöity. Syötyämme pelasimme korttia ja myöhemmin saatoin hänet kotiinsa. pyysin että tulisi seuravanakin päivänä luokseni syömään ja sitä seuravana. Varmaan kuukauden päivät kävi luonani syömässä ja sanoi kerran ruuan jälkeen olevansa hyvin väsynyt ja että jäisi luokseni yöksi, koska ei jaksaisi mennä kotiinsa. Aamulla sanoi että voisin tulla hänenkin luokseen tekemään ruokaa. seuraavana päivänä niin teinkin ja sitä seuravana ja jossakin vaiheessa tämä nainen sanoi että minun pitäisi luopua omasta asunnostani, kun olen kuitenkin hänen luonaan joka päivä. Muutin hänen luokseen asumaan. Kerran illalla tämä nainen sanoi minulle ettei menisi ikinä kanssani naimisiin. Kysyin että miksi. Kertoi että on helpompi erota jos ei ole naimisissa. Suhteemmekin rupesi pikkuhiljaa viilenemään ja muutimme kaupungissa pari kertaa asunnosta toiseen. Tuntui että kaikki on hyvin, vaikkei kuitenkaan ollut. Sain älyttömältä tuntuvan idean ja hankin asunnon maalta. Ilmapiiri tuntui täysin toisenlaiselta ja tapahtui jonkinlainen uudistuminen muutettuamme maalle. Tuli sellainen ensirakkauden tunne, vaikka hän ei ollutkaan ensirakkauteni ja yhtenä iltana sanoin vuoteessa että mennään naimisiin ja tämä nainen vastasi, JOO.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kyllä maalla on mukavanpaa. Eli onnea jatkossakin.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

"Moi taas! Eihän siinä mitään surullista ole, jos joku minun ihastukseni on ihastunut minuun. Jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, niin sittenhän ne menevät yhteen tietysti. Se on surullista, että aikaa on kulunut niin kauan ihastumisesta. Ei minulla viimeisen vuoden aikana ole pitempiaikaisia ihastumisia ollut. Ellie Goulding on tietty ollut vuoden ajan ihastukseni, mutta jos sinne ei kelpaa, niin kai sitä voi jonnekin kelvata? Kiitos, hei."

Sama videolla:
https://www.facebook.com/kimmo.hoikkala/videos/101...

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Ihastumisia on ollut monta ja monen tasoista. Yhtäläisyyksiä herra Hoikkalaan löytyy sen verran, että myös minun ensimmäinen ihastukseni oli Katri, eka luokalla koulussa. Ja: naimisiin olen mennyt kerran, Annin kanssa :)

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Kyllä vahvastakin ihastumisen tunteesta pääsen eroon, jos ajattelen, ettei nainen kaipaa minua. Naisten ajattelusta en tiedä, mutta miehet pystyvät kyllä unohtamaan ihastukset.

Tämän blogin suosituimmat