KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Parisuhteeseen ajan kanssa avoimin ja rehellisin mielin!

Olen miettinyt mahdollisuutta, että voisiko edes teoriassa olla sellaista ihmistä, josta kaikki lisätieto vain lisää ihastumisen tunnetta. Kyllähän tämä näin ajateltuna paikkansa pitää, koska monilla on ollut elämässä sellaisia kokemuksia, vaikka se on hyvin harvinaista. Ihastuminen voi joskus myös vääristää huomattavan paljon rationaalista ajattelukykyä, jolloin ei ehkä kannata kiirehtiä liian nopeasti naimisiin vaan parempi on ajan kanssa oppia tuntemaan toista.

Tässä kirjoituksessani tarkoitan tiedolla tai informaatiolla todellisuutta enkä tulkinnallisia asioita. Tietysti moni psykologinen tieto ihmisen olemuksesta on hyvin tulkinnallinen, joten tässä tulee esiin sitten rehellisyys ja luottamus, joita ei tietenkään voi olla ilman oikeaa tietoa. Joskus todella on ihmisiä, että heidän avautumisensa edessämme vakuuttaa meitä entistä enemmän ja etenkin silloin se lisää rakastumisen tunnetta varsinkin jos henkilö on se oikea.

Edellisestä johtuen säästää aina kaikkien aikaa ja vaivaa jos potentiaalisessa parisuhteessa ollaan alusta alkaen rehellisiä ja mahdollisimman avoimia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat