KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Lyhyesti selvitystä nettihäiriöisyydestäni!

Olin noin 37 vuotta elämästäni hyvin kunnollinen ihminen ja oikeastaan vuodesta 2004 alkaen netissä, mutta sitten huomasin tai tulkitsin, että minua oli kiusattu voimallisesti, jonka seurauksena terävöitin minäkin hieman sanallista viestintääni. Todella ihmettelen, että miten tällainen sikamainen kohteluni on voinut tapahtua täällä Oulussa ja Suomessa tällä aikakaudella? Olen aina ollut vähään tyytyväinen, kun minulle riittää että pärjään ja voin käydä kaupassa välillä, mutta nyt on ollut kaksi vuotta hyvin tiukkaa taloudellisesti. Jotenkin tässä pitäisi psyykata itsensä ylös, vaikka mitään erityisen pahaa en varmaan voikaan tehdä. Eikö se saatana ala mennä jo jakeluun, että en minä tartte mitään, mutta miten helvetissä minua kiusataan vielä kaiken kukkuraksi kaikkien kansalaisten toimesta, jotka minut jotenkin tietävät. Luotan siihen että kykenen tekemään vielä muutoksen tästä ja nousemaan helvetistä ylös. Ylösnousemista helpottaisi tietenkin kaiken todellisen tiedon julkistaminen minusta ja elämästäni.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onko kaikki kiusaajia, vai tuntuuko nyt siltä, sillä minä en ainakaan sinua kiusaa. Joskus olen asettanut sanani pahasti, mutta sitä pyydän anteeksi. Voimia.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Moi Ari! En siis tarkoittanut ketään yksittäisiä henkilöitä tässä avauksessani.

Juhani Vehmaskangas

Koen pitkälti samoin. Mutta niin se vaan on, että ei kaikkea tietoa aina noin vaan rohkene julkaista. En usko, että meistä kumpikaan kokee kovasti kiusaamista täällä puheenvuorossa. Tai en minä ainakaan.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ainakin omalla kohdallani olen kokenut, että olet tulkinnut väärin viestintäni, sillä tarkoitukseni ei koskaan ole ollut kiusata ketään netissä tai muutenkaan.

Leikillistä vinoilua olen harrastanut kuten kaikki muutkin keskenään, mutta niihin olisi voinut yleensä liittää hymiön perään. Asioista olen kyllä debatoinut kärjekkäästikin, mutta en ad hominen -tasolla. Sinun blogeissasi en oikeastaan edes asiadebatointia ole katsonut joutuneeni harjoittamaan.

Ihmettelin miksi tulkitsit kysymykseni keksintöäsi kohtaan kiusaamiseksi vaikka se oli puhdasta teidonjanoa eikä sisältänyt minkäänlaista kiusausulottuvuutta.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

En minä sinua tarkoittanut, vaikka oletkin yksi kiusanhenki.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Olen pahoillani, kun olen ollut viime aikoina aika alhaisen kritiikinsietokyvyn asetuksilla! Antakaa paukkua vaan rehellisesti suoraan ja kovaa, niin voin välillä kehittää jotain vastinetta! :)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ihan rehellinen mielipiteeni, ilman tippaakaan huonoa huumoria. Aloituksesi saa minut varomaan kommentointia blogiisi. Pelkään väärinkäsityksiä yms.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

No mitä sitten kommentoit? Painu mäelle vaan! :D

Tämän blogin suosituimmat