KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Mullistava malli naiseuteen, miehyyteen ja aikuisuuteen!

Isäksi tuleminen yleensä tekee miehestä vastuuntuntoisemman ja miehekkäämmän henkilön, jos ajatellaan miehisyyden tarkoittavan suojelua ja johtajuutta!

Äidiksi tuleminen tekee naisesta yleensä hempeän ihanuuden ja sellaisen upean mamman, jos mamma jättää sosiaalisen median käytön vähemmälle.

Olen sitä mieltä, että tyttöjen isästä tulee lähes poikkeuksetta kunnon mies, kun taas poikien isä voi alkaa poikamaisen kujeilun. Tytär muuttaa isää varautuneemmaksi, kun isänä ajattelee, että tyttö tarvitsee enemmän suojelua kuin kujeilevat pojat.

Naisista vielä lopuksi totean, että on olemassa mammamaisen varhaiskypsiä naisia jo nuorena ja sitten jotkut naiset eivät vaikuta vanhenevan ikinä. Siksi en halua arvioida naisten ikää, vaikka jotain hyvin viehättävää on sekä itseään vanhemmilta vaikuttavissa että itseään nuoremmilta vaikuttavissa naisissa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Äidiksi tuleminen tekee naisesta yleensä hempeän ihanuuden ja sellaisen upean mamman"

Tuntuu siltä, että tuo ei enää nykyaikana pidä paikkaansa, jos lukee vaikkapa keskusteluja vauva.fi -sivustolta. Sukupuolten tasa-arvoistamisvouhotus on ohjannut naisia äitiyteen liittyen väärille raiteille.

Äidit tappavat lapsiaan raivopäissään ja kiukuttelevat aviomiehilleen ynnä muuta vastaavaa. Omien salitreenien ja ajankäytön vapauden menettäminen koetaan epäoikeudenmukaiseksi, kun aiemmin lapset olivat luontaisesti numero yksi, ja niiden ehdoilla elettiin elämää.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ei se tosiaan taida enää pitää paikkaansa.

Tämän blogin suosituimmat