KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Olen erikoinen ja tiedän sen!

Olen kai marginaalissa omalta osaltani erikoisuuteni vuoksi. Mun on vaikea fokusoida laajoista asiakokonaisuuksista tietyt prioriteetit. Tuskin olen yksin tällainen ihminen maailmassa. Tarkoitan tässä lähinnä somen ja median tuottamien vaikutteiden epäselvää roolia elämäni kannalta ja tarkoitan tätä nyt lähinnä some-julkaisijana mutta myös some-seuraajana. Pystyisin ehkä lopettamaan some-selaamisen, mutta koen tällä olevan edelleen paljon enemmän suotuisia vaikutuksia elämäni kannalta kuin suoranaista haittaa.

Hankalaksi somen selaamisen tekee ajatus siitä, että jokaisesta sivustovierailuista voi periaatteessa jäädä yksilöity jälki. Olen silti nettijälkien kanssa ihan sujut nyt ja tähän ajatukseen sopeutumista on auttanut ajatus siitä, että kaikilla internetiä aktiivisesti käyttävillä on jotain sellaista selaustietoa, jonka he selaustavoistaan haluavat salata. Itse kun en ole oikeastaan minkääntason stalkkari, niin olen päässyt yllättävän hyvin sinuiksi internetin "isoveli valvoo" -roolin alla, vaikka muut elämän stressitekijät hieman sopeutumista ovat haitanneet.

Lopuksi sananen mahdollisille stalkkaajilleni!

En osaa muuta sanoa kun sen, että olen tasan niin puhdas kuin koko nettimenneisyytensä avoimesti kestävä henkilö voi olla. Nettihistorian julkisena datana pöytään iskevä henkilö on kohdannut itsensä niin syvällisesti kuin se tällä aikakaudella on mahdollista, eikä minulla ole ainakaan mielessä että miten voisi mennä näyttöönperustuen vielä syvemmälle ihmisen mieleen. Jos käyttäytymiseni julkisuus ei riitä sinulle, niin en voi mitään, mutta minulle se riittää ja olen siitä ylpeä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Juhani Vehmaskangas

Et ole ainoa. Kirjoitan tulevassa elämääni jollain tapaa käsittelevässä kirjassa mm. seuraavaa: "Eräs nainen sanoi minusta kerran, että olen pikkaisen outo ja erilainen, mutta positiivisella tavalla. Ja niinhän minä varmasti olen – tai niin ainakin haluan (tottakai) itsestäni ajatella."

Tämän blogin suosituimmat