KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Ei savua ilman tulta ja hyvää joulua 2017!

  • Sinua mielessäni vuosikausia kannoin, rakkautta sinua kohtaan salaa vannoin, jätit ihanat muistot minulle,
ja siitä suuret kiitokset sinulle! :)
    Sinua mielessäni vuosikausia kannoin, rakkautta sinua kohtaan salaa vannoin, jätit ihanat muistot minulle, ja siitä suuret kiitokset sinulle! :)

Olen edelleen katkeroitunut kohtelustani psykiatrisessa sairaalassa enkä koe että olen saanut oikeutta ja saanko koskaan? Rehellisesti sanottuna joku välimuoto avohoidon ja suljetun osaston pakkohoidon välillä olisi ollut minulle oikea hoitomuoto vuoden 2015 alussa.

Totuus on silti armoton ja se tulee aikanaan. Voinhan minäkin olla väärässä, mutta osaan ajatella sen ja olen osannut koko ajan. Silti olen testannut kaikenlaisia mahdollisuuksia eikä minua mikään erityisesti yllätä eikä mikään asia varmaan muuta käsitystäni elämästä, vaikka sosiaalisesta ympäristöstä käsitykseni voi muuttua vielä hyvinkin radikaalisti.

Ei savua ilman tulta pitää viisautena usein paikkansa, enkä usko ettei elämääni liity mitään erikoista ellei sitä pystytä varmasti osoittamaan virheelliseksi ajattelukseni. Ärsyttävintä minulle on ollut kokemuksessani, että kukaan ei ole halunnut kuulla minua aidosti edes psykiatrian piirissä.

Ja mahdollinen minun paheelliseksi leimaaminen on saanut vereni kiehumaan, mutta se on tässä nyt. En välitä enää mitä muut tekee, mutta minulla on oikeus elämääni ja saada totuus elämästäni tietooni mahdollisimman autenttisena! Mieleeni on vahvistunut ajatus, jonka mukaan venyn hyvin paljon psykologisessa paineessa ja isken elastisella iskulla venymisen jälkeen paljon kovempaa takaisin.

Jätän kaikki negativiiset ajattelijat jatkossa huomiotta, jos olettama on siitä minulla hyvin varma, sillä on liikaa positiivista ympärilläni, jonka merkitys häviää ajattelussani ellen sulje pimeitä ajattelijoita pois elämästäni. Valoa kaikille silti pimeyteen, koska muutos on aina mahdollinen jos haluat niin.

Hyvää joulua tänä herran vuonna 2017 kaikille!

Toivottaa Kimmo Hoikkala, Oulu

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Hyvää Joulua Kimmo sinulle, läheisillesi ja lukijoillesi!

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Kiitos Kimmo! Hyvää Joulua myös sinulle. Totta, pidetään kiinni positiivisuudesta, sen kanssa on hyvä matkata seuraavaan vuoteen. Kaikkea hyvää.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Kiitos samoin sinulle Kimmo. Iloista Joulua ja uskoa, että kyllä elämä kantaa vaikeuksissakin eteenpäin.

Tämän blogin suosituimmat