KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Selkkarini piste.

Miksi aloin muistella vanhoja elämäntapahtumia yksityiskohtaisemmin vuoden 2015 jälkeen? Ehkä keskeisin syy oli se, että minua häiritsi ajatus sosiaalisen median syöterobottien hallitsemasta tiedosta ja halusin omalla viestinnälläni murskata elämääni liittyviä turhia epäilyjä.

Samalla mietin, että minulla on varaa olla avoimen rehellinen, vaikka juuri kukaan ihminen ei sellainen enää ole. Tärkeää on monelle miltä näyttää ja vaikuttaa, kun samalla paetaan todellisuutta ja omaa henkilöhistoriaa.

Toki avoimuuteni vaikutti paljon myös ajatus siitä, että kuvittelin täyttäväni joidenkin kaipuun tunnetta myöntäen olleeni itsekin kaipaajana. Tunnen toimineeni kaikesta psykoottisestakin ajattelustani huolimatta niin oikein kuin tilanteen huomioiden kykenin.

Lopuksi!

Itse olen linjannut, että vien jotkut tapahtumat mukanani, enkä niistä kerro missään. Toisaalta haluan kirjoittaa itseni tyhjäksi ennen kuolemaani ja tässä on olemassa pieni ristiriita varsinkin kun ajattelee, että uusia kokemuksia voi tulla vielä vanhuksenakin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat