KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Rakkauden mitta?

Mikä on rakkauden mitta? Kyllähän se pitäisi olla uskollinen, luotettava ja silti armollinen. Parisuhteessa on myös monia pariskunnasta riippumattomia tekijöitä, jotka voivat käsittelemättöminä johtaa avioeroon.

Sanotaan, että avioeron jälkeen ei voi olla ystävinä, mutta mun mielestä sellainen tilanne kertoo vain ylitunteellisesta ajattelusta. Ihmisiä tulee ja menee elämässä, mutta jos on löytänyt hyvän ystävän, niin ei häntä kannata vallan unholaan jättää avioeron jälkeen.

Minä en ole katkeroitunut yhteisesti haetun avioeron jälkeen, mutta varmasti olisin katkera jos ystävyyteni olisi mennyt exän kanssa kokonaan kylmäksi. Joskus tuntemukset voivat olla samankaltaisia mutta ne eivät oikein synkronoidu tai ajoitu oikein.

Joskus näkee toisessa hänen potentiaalin ja rohkeuden jopa liiallisena, jolloin vetelee suht kovia verbaalisia vetoja, vaikka vaimo on hyvin tunteellinen ja rakastettava. En onnistunut avioliitossani, mutta selitän sen omalla kypsymättömyydelläni!

Haluan jo unohtaa kolmen vuoden takaiset tapahtumat ja yrittää pitää ystävyydestä kiinni, vaikka minut hylättäisiinkin. En silti usko, että minut voidaan ihan kokonaan hylätä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat