KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Tunnustus seksuaalisesti lojaaleille nuorille!

Useimmiten häpeätilat liittyvät seksuaalisuuteen. Itse olen ollut seksuaalisuuteni suhteen melko avoin, mutta ehkä en aivan kaikkea kerro kuitenkaan. Harmiton seksuaalisuus on puhdasta aina.

Lapsena olen aloittanut itse seksuaalisen ajattelun ja siinä on suuria ikäeroja milloin lapsena löytää seksuaalisuutensa. Lasten maailmaan seksi ei kuitenkaan kuulu ja olisi hyvä olla vähintään 18-vuotias ennen kuin harrastaa seksiä ja vielä mielellään romanttisesti.

Nuorena moni kokee aiheetta painetta seksuaalisesta neitsyydestä ja meidän pitäisi oikeasti alkaa arvostaa enemmän seksuaalisuudessa omista rajoista kiinnipitäviä nuoria!

Nuorena saattaa mennä irtosuhteiden myötä mielenterveydellisesti ihan hajalle. Annettaisiin lojaaleille nuorille heille kuuluva arvostus! Silti nuorena voinee harrastaa seksiä, kunhan se on molempien osapuolten toive eikä ajauduta seksiä harrastamaan ulkoisen paineen takia.

Lempeä kesään vaan kaikille itsekseen taikka kumppanin kanssa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Minä keksin sooloseksin vahingossa luullakseni jo ennen kouluikää, mutta en silloin sitä tajunnut, kun siemensyöksyjä aloin saamaan vasta 10- tai 11-vuotiaana. En tiedä mikä alaraja on, mutta kerrotaan, että Ranskassa aikoinaan lastenhoitajilla oli yleisenäkin tapana nukuttaa poikalapsia suuseksillä, miespuoliset kun tuppaavat nukahtamaan sen jälkeen helposti.

Äänenmurrokseni alkoi melko tarkkaan 10-vuotiaana, kun sain "potkut" koulun poikakuorosta kai ensimmäisenä vaikka olin nuorimpien joukossa. Tytöillä kypsyminen on hieman varhaisempaa ja muistaakseni nuorin synnyttänyt tyttö olisi ollut 8-vuotias.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Sama mullakin, että opin runkkaustaitoni vahingossa joskus yläasteen alussa, kun olin suihkussa ja sitten tuntui hyvältä vatkata vähäsen joo, vaikka mikään seksijuttu ei ollutkaan mielessä vaan se oli oikeasti omaa kivaa. Ala-asteella en silti saanut yöllisiä siemensyöksyjä, vaikka olen käsittääkseni myöhään herännyt seksuaalisesti.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kuulostaa aika normaalilta eli kuulut siihen tyypilliseen 80 prosenttiin, jonka hyvin yleisesti ajatellaan olevan ainoa totuus, koska:

"Empiiristä tietoa lasten seksuaalisuudesta kerätään harvoin suorilla lasten haastatteluilla, koska asia on tabu.[3] Sen sijaan tutkimuksia suoritetaan usein tarkkailemalla kolmannen osapuolen näkökulmasta ja retrospektiivisillä kertomuksilla. Lisäksi lasten seksuaalisuuden tutkimus lähes lakkasi 1980- ja 1990-luvulla pedofiliatapausten yleistymisen myötä."

Minä taas kuulun siihen olettamaani kymmenykseen, jolla on omakohtaista kokemusta jostain seuraavasta:

"Alfred Kinseyn 1950-luvulla suorittamien tutkimusten mukaan lapset kykenevät saamaan orgasmeja viiden kuukauden ikäisestä ylöspäin. Tutkituista kolmevuotiaista lapsista tytöt masturboivat poikia useammin, luultavasti kehittyneempien motoristen taitojen takia. Vaginan kostumista tapahtui aivan kuten aikuisillakin naisilla. Pojat kykenivät kokemaan vain ns. kuivia orgasmeja siihen asti, kunnes esimurrosiässä heidän siementuotantonsa alkaa. Lasten ja aikuisten orgasmeissa ei ole havaittu laadullisia eroja."
Lisäksi:
"Miespuolisilla sikiöillä on tiedetty olevan erektioita ja naispuolisilla orgasmeja[5]."

Tuohon huomauttaisin, että kuiva orgasmi ei minusta tuntunut niin kovin ihmeelliseltä, mutta asia on ilmeisesti paljon monimutkaisempi. Lisäksi ainakin myöhemmälle kehitykselle oli varsin tärkeää lantionpohjanlihasten ja sitä kautta eturauhasen tai g-pisteen löytäminen arviolta kahden ja neljän vuoden iän välillä ennen sooloseksin keksimistä.

Jotta 100 tulee täyteen, pitää olettaa, että loput ovat hyvin vähäisestä olemattomaan seksuaalisesti heränneitä ja pyytää anteeksi lukujen vetoa stetsonista, koska luotettavampia ei ilmeisesti löydy.

Omassa nuoruudessani jälkikäteen eniten harmittaa se, että ainoa asiallinen kirja, jonka löysin, oli Mastersin ja Johnsonin raportti ja loput lähinnä pornoksi luettavaa de Sadesta Nabokoviin ja tietysti miesten käsityölehdet. Oli kirjaston tädit ihmeissään, kun 11- tai 12-vuotias halusi lainata Sexus-sarjan kirjoja.

Lainaukset sivulta Lasten seksuaalisuus.

Kohdusta hautaan.

Tämän blogin suosituimmat