KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Tunteet, yhteiskunta ja agape!

Tunteiden takia ihmisiä voidaan kiusata, koska kiusaajat perustavat asemansa tunteiltaan vajaiden ihmisten joukkovoimaan. Nykyajan poikkeavuus on tunteellisuutta. Tunteita halutaan ääritapauksissa mielialalääkityksellä puuduttaa, vaikka joskus se on perusteltua niin silti väitän, että tunteelliset ihmiset ovat usein tunnevammaisten ihmisten uhreja.

Tuntuu pahalta että tänäkin päivänä moni liikuttuu turhaan Suomessa tunnevammaisen henkilön puolesta ja tämän huomattuaan tunnevammainen aloittaa joko suoran tai kieron tunteellisen henkilön mielenvaltauksen. Kieroimmillaan tunnevammainen käyttää vain hyödyksi tunnekiintymystäsi, mutta jos hän kokee sinut kilpailijaksi, niin hän iskee sinua vasten osoitellen muille heikkomielisyyttäsi. Tässä toivoisin yhteiskuntamme muuttuvan enemmän aitoja tunteita ymmärtäväksi, koska jopa lapset tekevät ns. heikkomielisistä pilkkaa Suomessa.

Tuntevaiselle suomalaiselle yhteiskuntamme on osittain helvetti ja jos haluamme voimme muuttaa tätä vielä kohti ymmärrystä, koska lopulta voi aina sattua myös omalle kohdalle. Itse uskon seuraavasti: "Ken leikkiin lähtee, hän leikin kestäkööt."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat