KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Adult-boy dream?

  • Tässä ihan tuore kuva eli olen 40-vuotias, vaikka mieleltäni olen hieman vesselimäinen. Ikääntymiselle ei voi silti kukaan mitään, eikä vanheneminen ole minulle mikään huono asia! :)
    Tässä ihan tuore kuva eli olen 40-vuotias, vaikka mieleltäni olen hieman vesselimäinen. Ikääntymiselle ei voi silti kukaan mitään, eikä vanheneminen ole minulle mikään huono asia! :)

Adult-boy dream on sellainen unelma, että joku mies on pikkupoika ja otaksun, että minuakin on pidetty sellaisena. Tavallaan se on viehättävää, mutta kaikki uskottavuus menee viemäriin samantien, jos joku nainen luulee aikamiestä pikkupojaksi. Pitää muistaa se, että suurin osa naisista haluaa turvallisen ja vakaan miehen, eikä jossain määrin epävakaata käyttäytymistä suosivaa pikkupoikamaista äijää. Kaikille täällä joku on joka hyväksyy meidät omanlaisena ja niin haluan uskoa, enkä ole ollut harhassa tässä suhteessa.

Joskus minusta tuntuu, että jotkut naiset pitävät mua vielä pikkupoikana, vaikka se on heidän omaa toiveajattelua! Olen kirjoittanut jo neljä kirjaa, joten eiköhän se riitä todistukseksi, että olen tosi viisas ja ikäistäni vanhempi henkilö. Onhan se viehättävää, että joku nainen luulee mua pikkupoikamaiseksi, vaikka luulija on ehkä itse keskenkasvuinen kakara. Kummallista se on, kun tajusin tämän asian vasta liki nelikymppisenä, että muhun suhtaudutaan kuin keharipoikaan eli kehitysvammaiseen. Voin minä tietenkin miellyttää näitä naisia, että leikin leikkikavurilla ynnä muuta sellaista, mutta olen ajanut jo 25-vuotiaana ihan oikeaakin kaivinkonetta! :)

Ps. Olin jo kolme vuotta sitten otettu, kun yksi muija vakuutti minut tästä aiheena olevasta asiastani.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Adult-boy dream, pah. Joku keksinyt hienolta kuulostavan termin ja huijannut. Tällainen kyllä löytyy:
https://www.thesun.co.uk/fabulous/6682565/what-are...
https://en.wikipedia.org/wiki/Paraphilic_infantilism

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Älä ota kantaa asioihin joita et tiedä.

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Oikeastaan olen yhden kokemuksen perusteella tehnyt hieman yleistävää tulkintaa naisten suhtautumiseen minua kohtaan. Moniulotteisuus on osa minua, eikä se minua häiritse mutta ilmeisesti kommentoija Raimo Koskea häiritsee.

Tämän blogin suosituimmat