KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Suomi24 hullugaani (vuosilta 2004-2005) is päk!

Kävin etsimässä meidän välistä keskusteluamme Suomi24-foorumilta, mutta en sitä löytänyt. Luin kaikki muut Google hakutuloksissa näkyneet viestini vuosilta 2004 ja 2005. Olisipa aivan mahtavaa kuulla sinusta jotain vielä, varsinkin jos muistat linkkinä lähettämäni hauskan ja energisen pehmonallen kuvan. Olet ainoa tyyppi, joka on tehnyt nimimerkin takaa minuun niin sydäntäsärkeneen vaikutelman. Aistin, että olit silloin rehellinen ja hyvin tuskaisessa tilassa, vaikka minullakin ilmeni tuskaa tuolloin noin 14 vuotta sitten. En kehdannut silloin sanoa, mutta kyynelehdin vuoksesi ja teit todella syvällisen vaikutelman, enkä muuten olisi sulle nallen kuvaa lähettänytkään.

Tässä yksi mun vastauskommentti Suomi24-foorumilta nimimerkilläni hullugaani, jota saattoi käyttää joissakin yhteyksissä myös joku muu tyyppi, koska nimimerkkini ei ollut rekisteröity.

hullugaani
11.4.2005 2:01
Onpa hauskaa että joku muistaa vielä nimimerkkini täällä. Luen kyllä yhä tätäkin palstaa, mutta en ole enää juuri mitään kommentteja tänne kirjoitellut.

Viime vuoden loppu meni synkissä merkeissä, mutta sitten sain helmikuulla kuntoutustukipäätöksen ja stressi alkoi helpottamaan. Olen siis eläkkeellä nykyisin ja melko paljon sitä tulee vieläkin netissä roikuttua varsinkin kun ei ole mitään muuta tekemistä. 

Mietimme juuri omahoitajan kanssa minulle kuntouttavaa toimintaa etten olisi ihan jumissa kämpässäni. Tällä viikolla pitäisikin mennä tutustumaan klubitalolle omahoitajan kanssa ja ehkä sitten alan käymään siellä. Lääkitystäni pitäisi antipsykootin osalta vähentää. Toisaalta ehkä pyydän jotain ahilääkettä, jos siitä olisi minulle vaikka jotain hyötyä.

Psykoottisesta masennuksesta toipuminen on kyllä tuntunut välillä vaikealta mutta ei enää sentäs aivan mahdottomalta. Kevät ei ole minua juuri piristänyt, mutta onhan se toisaalta hienoa että kelit lämpenevät jne. Kotitöiden tekeminen tuntuu ylivoimaiselta ja olen mielestäni melko saamaton kun ei sitä saa itsestään oikein mitään irti. Unirytmi on kans aika lailla sekaisin kun ei ole mitään säännöllistä päiväohjelmaa. No toivottavasti tässä tilanne vähitellen kohenee kun kesäkin lähestyy. 

Jaksamista vaan kaikille masennuksen kanssa tappeleville!

Linkki ylläolevaan:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/1669401/hullugaani

 

Olin kaivannut vanhoja Suomi24 keskusteluita ja sitä sydäntäsärkevää kyynelien samentamaa tunnetta Twitterissä, jonka jälkeen pihalla alkoi leiskua ukkonen puolenyön jälkeen. Ja ajattelin itsekseni, että taivas on takanani eli ei ole mitään pelättävää!

 

Alla olevassa videossa viime yön ukkoskooste Oulun Rajakylästä:

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KimmoHoikkala kuva
Kimmo Hoikkala

Ehkä olen tyhmä, kun kuvittelen että olisin voinut auttaa sinua todennäköisesti silloin vuoden 2004 lopulla paremminkin. Minulla on edelleen tuskaa niihin muistoihin liittyen, varsinkin kun keskustelumme on suurella todennäköisyydellä poistettu Suomi24-keskusteluista. Olisin halunnut muistella keskusteluamme, mutta siihen ei ole enää mahdollisuutta. :,(

Muistojen käsittelyssä on pahinta just tunteet, kun sitä palaa muistojen välityksellä niihin tunnelmiin vuosien takaa ja minulla oli hyvin tuskaista vuosina 2004 ja 2005, jolloin elin elämäni raskainta aikakautta.

Tämän blogin suosituimmat