KimmoHoikkala Kultturelli ihminen?

Rakkaus voittaa seksuaaliset fantasiat!

Naisten kuvat voivat inspiroida etenkin seksuaalista fantasia-ajattelua. Pitäisi erottaa fantasiaperusteinen ajattelu todellisesta elämästä. Nykyään saattaa olla niin, että monet ihmiset elävät täyttääkseen fantasioitaan, vaikka itse pidän sellaista ajattelua repivänä, niin toki olen päässyt jo toteuttamaan monia fantasioitani. Uskon romanttiseen kiintymykseen, jolloin ihastuksen kohde alkaa lopulta kaikilta osin olla täydellinen just sellaisena naisena kuin hän on!

Pidän seksuaalista fantasiointia tavallaan harmittomana asiana, vaikka se voi viedä ihmisen ajattelua harhaan aidosta rakkaudellisesta kiintymyksestä. Naisen irl-olemus jyrää oikean miehen seksifantasiat aina, kun puhutaan rakkaudellisen parisuhteen alusta. Parisuhteen toimivuus näyttää lopulta sen että miten paljon seksuaalinen fantasimaailma täyttää tietynlaisen miehen ajattelua.

Voin vakuuttaa omasta puolestani, että minulla kokonaisvaltaisin tunteellinen herkistymä on aina tapahtunut aidossa vuorovaikutustilanteissa kohdattuja naisia kohtaan. Haluan ainakin itse tunteellisena miehenä löytää vastinparin ja mahdollisimman täydellisen sielunkumppanin, vaikka olen teitä rakkaita tainnut jo useamman löytääkin, mutta erilaisten olosuhteiden ja elämäntilanteiden takia emme ole välttämättä koskaan tätä toisillemme tunnustaneet.

Rakkaus voittaa seksuaaliset fantasiat 100-10 ainakin munkaltaisella miehellä ja lopullinen tilanne on vanhuuspäivinä rakkauden hyväksi 100-0! Rakkautta kaikille näin joulun alla haluan toivottaa varsinkin kaikille, jotka tunnette samoin minua kohtaan! ❤️

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat